Het ontstaan van CM1940

Welkom bij onze nieuwe webwinkel gespecialiseerd in Nederlandse militaria voor 1940

Wij verzamelen al jaren met veel enthousiasme wo2 gerelateerde militaria. Een aantal jaren geleden kruisten onze paden en onze gezamenlijke interesse betrof Nederlandse militaria uit de mobilisatie tijd. Aangezien er reeds een groot aanbod was gespecialiseerd op Duitse en geallieerde militaria leek het ons leuk om een nieuwe webwinkel te starten gespecialiseerd in Nederlandse militaria voor 1940.

Voor velen nog een onbekend verzamelgebied maar een zeer ingrijpende periode in de Nederlandse geschiedenis die het verdient meer aandacht te krijgen, de vele vaak schrijnende, maar ook bijzondere en hoopvolle verhalen zijn fascinerend en geven een bijzonder beeld van de Nederlandse krijgsgeschiedenis. Ons doel is ook om zoveel mogelijk persoonlijke zaken met een verhaal aan te bieden waardoor een verzameling echt tot leven komt.

Wij willen ons enthousiasme voor dit verzamelgebied via deze webwinkel met meer mensen delen en zo de verhalen van weleer levend houden.

Bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel.

Alex en Godert

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar iets speciaals?

Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×