Algemene voorwaarden

Alle bepalingen worden geacht aan de koper of opdrachtgever bekend te zijn. Deze algemene voorwaarden worden tegenover elke koper of opdrachtgever gehandhaafd.  Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Bestellen:

Items kunnen in overleg worden gereserveerd.

Betalen:

Alle artikelen blijven eigendom van CM1940 totdat de volledige betaling op onze rekening of in contanten is ontvangen.

Geaccepteerde betaalmogelijkheden:

Contant

iDeal

Bankoverschrijving

De bankkosten en verzendkosten komen voor rekening van de klant.

Voor directe bankoverschrijving zijn ons gegevens:

ING Bank

TNV: CM1940 Militaria

IBAN: NL05INGB0007614527

Garantie:

Wij hanteren een niet goed geld terug regeling onder de volgende voorwaarden:

Dit geld voor artikelen die CM1940 als origineel heeft aangeboden, de regeling is geldig als een artikel binnen 14 dagen aan ons wordt terug gezonden. Er moet uiterlijk binnen 7 dagen na aankoop een melding via Info@cm1940.nl aan ons worden gedaan. Als deze termijn niet wordt aangehouden beschouwen wij een product als verkocht.

Een artikel moet in exact dezelfde staat worden geretourneerd zoals door ons aanvankelijk is verzonden. De garantie regeling vervalt als  bij retour blijkt dat een artikel beschadigd of gemodificeerd is.

Bij ontvangst van een artikel beoordelen wij, of het artikel nog in exact dezelfde staat is, zoals in 1e instantie door ons verpakt en verzonden. Wij houden u op de hoogte van ontvangst en verdere afhandeling. Bij retour zenden zijn eventuele verzendkosten voor de koper.

Prijsstelling:

Als er onverhoopt een verkeerde prijs op een artikel is geplaatst behouden wij het recht om een bestelling te annuleren.

Wetgeving:

Alle blanke wapens en de volgens de Nederlandse wet wapens en munitie vrij verhandelbare wapens worden uitsluitend verkocht aan personen van 18 jaar of ouder. Bij het bestellen van blanke wapens verklaar je dat deze deel uitmaken van een verzameling.

Verzending:

De verzending van artikelen geschiedt in principe binnen 5 werkdagen na ontvangst van het volledige aankoop bedrag.

De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten.

De artikelen worden op een correcte manier verpakt om eventuele schades te voorkomen. Wanneer een pakket onverhoopt tijdens transport schade oploopt of verloren gaan zijn wij niet aansprakelijk. Alle artikelen worden verzonden op eigen risico van de koper.

Onverminderd het bovenstaande schept de door de verkoper opgegeven levertijd geen verplichtingen, zodat overschrijding van de levertijd de wederpartij nooit het recht geeft op schadevergoeding, ontbinding van  de overeenkomst of het door derden doen leveren van het geen wat is overeengekomen.

Mocht u meerder producten kopen en boven de 10kg verzending uitkomen behouden wij de mogelijkheid om bijkomende verzendkosten alsnog door te berekenen.

Copyright:

Onze website valt onder internationale copyright wetgeving. Het gebruik van afbeeldingen van onze site op welke manier dan ook is een schending van ons copyright en hier zal tegen opgetreden worden. Dit geld voor ieder gebruik van onze afbeeldingen.

Neem contact met ons op

Op zoek naar iets speciaals?

Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×